S√łg job

Hvordan s√łger du job?

For at sikre den bedste og mest effektive håndtering af din ansøgning, vil vi gerne have din ansøgning online. 

Du søger via vores rekrutteringssystem, uanset om du søger uopfordret eller opslåede stillinger. Umiddelbart efter du har sendt os din ansøgning, modtager du en automatisk bekræftelsesmail. Vi gemmer din ansøgning i vores database i 6 måneder, hvorefter den slettes.

Ege Carpets som arbejdsplads

Hos os er det medarbejderne, der skaber værdi og får tingene til at ske. Vi ønsker, at Ege Carpets skal være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives. 

Det er vores overbevisning, at en attraktiv arbejdsplads har de bedste forudsætninger for at klare sig godt. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe spændende arbejdsopgaver, god ledelse, værdsættelse af arbejdsindsats, gode karrieremuligheder og et godt arbejdsmiljø. 

Mulighederne for uddannelse er mange, hvad end du er interesseret i at være elev, lærling eller praktikant. Læs mere om muligheden for at blive elev hos Ege Carpets.

Vi har et sundt og sikkert arbejdsmiljø
Tilfredse og sunde medarbejdere er vigtige forudsætninger for vores evne til at skabe og fastholde succes. Det er derfor altid vores målsætning at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Netop af den grund har vi implementeret systematisk arbejdsmiljøledelse i form af DS/OHSAS 18001. 

2. plads ved uddeling af prisen 'Årets Arbejdsplads 2018'
I november 2018 fik Ege Carpets en flot 2. plads ved 3Fs uddeling af 'Årets Arbejdsplads'. Nomineringen til prisen kom fra Ege Carpets' medarbejdere, som en anerkendelse af virksomhedens værdier og handlinger, både i forhold til medarbejderpleje og forretningsstrategi. Årets arbejdsplads uddeles af 3F, og i udvælgelsen af virksomheder lægges vægt på alt fra ansættelsesvilkår, arbejdsmiljø, sundhed, mulighed for uddannelse samt virksomhedens samfundsansvar. Førstepladsen gik til Midtvask, mens Westpack og Ege Carpets delte 2. pladsen.

Rekrutteringsprocessen


 

Ansøgning

For at sikre den bedste og mest effektive håndtering af din ansøgning skal du ansøge online. Du søger via vores rekrutteringssystem, uanset om du søger uopfordret eller opslåede stillinger. Umiddelbart efter du har sendt os din ansøgning, modtager du en automatisk bekræftelsesmail. Din ansøgning gemmes i vores database i 6 måneder, hvorefter den slettes.

 

Samtale

En repræsentant fra HR og den relevante afdelingsleder gennemgår alle indkomne ansøgninger, og de bedst egnede kandidater inviteres til en samtale. Der kan ved nogle stillinger være flere samtalerunder og tests, før den endelige kandidat vælges. Senest efter udvælgelsen af den endelige kandidat vil de resterende ansøgere blive kontaktet pr. mail.

 

Udvælgelse

Vi vælger vores kandidater ud fra en helhedsbetragtning. Det er naturligvis vigtigt, at du har de kompetencer, som er nødvendige i stillingen, men vi vælger også efter personlighed, profil i forhold til teamets sammensætning og hvordan du ser dig selv i jobbet hos os. Der er flere faktorer, der spiller ind i rekrutteringsprocessen, og derfor er processens varighed også forskellig, alt efter hvilken stilling der er tale om. Da Ege Carpets er en del af koncernen, holder vi også øje med, om dine kompetencer matcher et andet sted i koncernen.