Ege Carpets elev

Uddannelsesforløb hos Ege Carpets

Ege Carpets er en international virksomhed i vækst, og for at følge med udviklingen arbejder vi konstant med at uddanne og udvikle talenter.
Hos Ege Carpets er der mange muligheder for at blive ansat under uddannelse, hvad end det er som elev, lærling, praktikant eller studiemedhjælper.
Fælles for dem alle er, at de bidrager med den nyeste viden og teknologi til virksomheden, og netop derfor ved vi, at talenter under uddannelse, er en god investering for os.

 

Ege Carpets g√•r forrest, ogs√• n√•r det g√¶lder uddannelse, og der er plads til at g√łre en forskel, selvom man er ung.
Peter, Ege Carpets Herning

Vores forventninger

Når du bliver ansat som elev/lærling hos Ege Carpets, får du en uddannelsesplan, som er med til at sikre, at du i løbet af din uddannelse når dine mål. Målene sættes i samarbejde mellem os, dig og skolen. Du bliver lært op af dygtige kolleger og får allerede under uddannelsesforløbet egne ansvarsområder, hvor du bidrager på lige fod med dine kolleger.
Vi forventer et stort engagement og villighed til at lære nyt, både i praktikken hos os og under evt. skoleophold. Vi forventer, at du tager ansvar for de opgaver, der bliver stillet og kan til gengæld love dig, at du ikke kun bliver sat til at lave kaffe og hente værktøj for de andre i afdelingen. Det kan vi nemlig alle sammen selv.
 

Om uddannelserne

Nedenfor ses et overblik over vores mange uddannelser. Klik på overskriften og du kan finde den uddannelse, der måske passer lige til dig.
 

 

Elev hos Ege Carpets
En verden af muligheder
P√• alle vores 9 forskellige uddannelser er der rig mulighed for at l√¶re nyt og udvikle sig, inden for alt fra √łkonomi, salg eller design til smed, laborant eller industrioperat√łr. Hvilken af uddannelserne passer til dig?

Elev uddannelser

Hvad synes du lyder spændende? Find den uddannelse, som passer lige til dig, læs også gerne mere om de øvrige, måske du bliver overrasket

Læs mere om den uddannelse, du synes er spændende